Program do zarzadzania produkcja

System POS to plan gastronomiczny do zarządzania każdego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe natomiast tym podobne.

Dla niskich również ważniejszych lokali POS znacznie dokładnie konsultuje się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy również ogromnych sieci gastronomicznych. To pierwsze narzędzie, dostosowane do aktywności na jakiejś liczbie stanowisk POS. Program w oczywisty sposób usprawni wydawanie na konkretnych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą kontrolę nad każdym odcinkiem pracy w klubie. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność ludzi w kuchni a na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Zgoda z kolejnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma urządzeniami oraz układami, które usprawnią działanie każdego domu. Chodzenie na dodatkowym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych albo te bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, przychodzą na krótszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Lekki i łatwy sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników oddziałując na stok kosztów wdrożenia systemu.

Mienie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, współpraca z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie wiadomości o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, umowy i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, dane o zbyt dużym czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: przygotowanie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w tle przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.